Info

Logies ‘De Hooizolder’ bestaat uit twee complexen:
‘De Hooizolder’ en direct daarnaast ‘De Hooiberg’.

De Hooizolder

In de ‘Hooizolder’ zijn er vier kamers, waarvan twee met douche op de kamer. Voor de andere twee kamers is de douche op de overloop. De kamers zijn gebouwd op de hooizolder van de oer-oude boerderij. In één
van de kamers kunt u zelfs de nacht doorbrengen in een échte bedstee!

 

Beneden bevindt zich een gastenverblijf met keuken, waar u kunt koken en ontbijt kunt maken, en een gezellige zithoek met tv, waar u gewoon lekker tot rust kunt komen onder het genot van een kop koffie of thee. Als gast heeft u een aparte ingang, dus veel privacy.

Er is wifi in het pand.

De Hooiberg

Onze ‘Hooiberg’, met uniek polderzicht, is een luxe  onderkomen met een gezamenlijke living met grote hoekkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur en gezellige zithoek met openslaande deuren naar terras en vrij uitzicht over de polder.

Er zijn drie slaapkamers, alle met eigen douche, toilet en tv.

Grote groepen

Totaal zijn er dus zeven slaapkamers, dus zeer geschikt voor grote groepen. Beide accommodaties hebben een eigen terras speciaal voor onze gasten. Daar staat ook een barbecue waarvan gebruik kan worden gemaakt. Tevens bestaat de mogelijkheid een partytent en/of een heater te huren.

Geen ontbijt. Er is een keuken aanwezig met grote koelkast en koffie/thee is in de prijs inbegrepen.

IN DE PERIODE VAN 15 JULI TOT 15 AUGUSTUS VERHUREN WIJ DE HOOIBERG (TULPKAMER, KLAPROOSKAMER EN MARGRIETKAMER) ALS VAKANTIEWONING VOOR 7 NACHTEN OF MEER. INFORMEER VOOR PRIJZEN VIA DE MAIL OF PER TELEFOON! OVERIGE KAMERS NIET BESCHIKBAAR.

OVERIGE KAMERS VERHUREN WIJ IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS ALLEEN VOOR 2 NACHTEN OF MEER!!!

WIFI, Fietsenstalling en parkeergelegenheid zijn gratis aanwezig.

Logies ‘De Hooizolder’
Rob en Marleen van Zwienen
Bovenberg 126
2861 BD Bergambacht
Telefoonnummer: (0031) (0)6 36059634
E-mail: rvanzwienen@hotmail.com
Website: www.de-hooizolder.nl